2 Temmuz 2018 Pazartesi

İlginç Mekanlar

 

*The Beautiful Room
Bu mekan Amerika'da Teksas eyaletinde bulunuyormuş ve buraya güzel yada yakışıklı olmayan kimse giremiyormuş. Mekana girbilmek için yetkililerle 30 dakikalık bir mülakattan geçmek ve fotoğraf albümünüzü paylaşmanız gerekiyormuş ve eğer mekan sahipleri güzel olduğunuza karar verirse bu kulübe eğlenmeye girebiliyormuşsunuz. Şahsen ben hiç tasvip etmedim. Öyle insanları güzel çirkin diye ayırmalarını. Ama ilginç bir düşünce, ilginç bir mekan, doğruya doğru:)

Eternity
Burası da Ukrayna'da bir mekan. Dev bir tabut şeklinde bar. Bar cenaze marşıyla açılıyormuş ve barın en favori kokteyli "şahadet şerbeti" isimli kokteylmiş. Ürkütücü bir ortam bence gidenler eğlenebiliyorlar mı merak ettim. Bizim mezarlıklarımızda yazan "Her canlı bir gün ölümü tadacaktır" yazısından bile ne kadar çok insanın rahatsız olduğunu düşünürsek bu mekanın Türkiye'de pek şansı olmadığını söyleyebiliriz öyle değil mi?
12.11.2014

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kardeş Kıskançlığı

Kardeş Kıskançlığı Geçenlerde nereden geldiyse aklıma kızım yeni doğduğu zamanlarda yaşadığım kardeş kıskançlığı geldi. Öncelikle şunu b...